Els cursos del CEP per millorar la conversa en anglès


(Publicat a Cantabou #38, juny 2015)


Isabel Portells Sastre
CEIP GUILLEM BALLESTER I CERDÓ. MURO

Enguany com ja fa alguns anys m’he tornat a apuntar a diferents cursets d’anglès organitzats pel CEP d’Inca, trob que és una manera divertida d’aprendre, recordar i practicar anglès amb una professora nadiua.
Els cursos m’han servit per conèixer nous companys i retrobar-ne d’altres que com jo cada any s’apunten a algun curs, per aprendre un poc més de la cultura anglesa, les seves festes tradicionals com el dia de Saint Patrick, el dia d’Acció de Gràcies… alguna pinzellada de la seva història, fins i tot vam fer un taller de cuina en anglès i vaig aprendre a fer pancakes…
Consider que són necessaris aquests cursos de conversa perquè et permeten parlar en anglès amb diferents persones que tenen més o manco el teu mateix nivell, ja que pots triar entre diferents nivells: bàsic, intermedi i avançat. També pots anar recordant i repassant la gramàtica, practicant activitats de Listening i fer exposicions orals.
Algunes de les coses que m’agraden és que fan dinàmiques de grup, et fan participar en jocs divertits i són cursos gratuïts que no et lleven massa temps de la teva vida quotidiana.
Aquest any també he pogut participar en el primer curs d’excursions en anglès, anomenat Passejant en anglès. Mirar els espais culturals amb uns altres ulls, que han estat molt interessants les tres sortides programades: Pol·lèntia, s’Avenc de son Pou i Son Real. Els ponents fan les explicacions en anglès i és una altra oportunitat per xerrar, fer preguntes i aprendre un poc més dels nostres espais culturals a la natura. 
Esper que l’any vinent es continuïn fent aquests cursos en anglès per seguir practicant i millorant la meva pronúncia i fluïdesa a l’hora de parlar en anglès.
Pol·lèntia
S'Avenc de Son Pou
Son Real